Kidney Booster Bundle

169,50

Alle nier- en blaassupplementen ondersteunen het natuurlijke vermogen van de nieren om de nier- en blaasweefsels te alkaliseren, reinigen, versterken en ondersteunen. Deze formules zijn functieversterkers.

Het urinestelsel is van cruciaal belang voor het filteren van afvalstoffen en het reguleren van de vochtbalans in het lichaam. Dr. Morse’s kruidenformules zijn speciaal ontworpen om verschillende aspecten van dit systeem te ondersteunen en te verbeteren:

Kidneys & Bladder Restore en Kidneys & Bladder Daily bevatten kruiden die traditioneel worden gebruikt om de nieren en blaas te versterken en te herstellen. Dit soort tonische kruiden helpen vaak bij het revitaliseren van de functie van het urinestelsel, wat vooral nuttig kan zijn voor mensen die hun nieren en blaas willen ondersteunen na bijvoorbeeld overbelasting of ziekte.

Kidneys & Bladder Hydrate and Drain bevatten kruiden met diuretische eigenschappen. Diuretische kruiden stimuleren de nieren om meer vocht uit het lichaam te verwijderen, wat kan helpen bij het verminderen van vochtophoping (oedeem) en bij het bevorderen van een gezonde nierfunctie. Deze formule richt zich op het verbeteren van de drainage en het hydrateren van het urinestelsel, zodat overtollig vocht efficiënt wordt afgevoerd.

Het wordt ook aanbevolen om de nierondersteunende formules te combineren met lymfedrainageformules. Om het natuurlijke ontgiftingsproces van het lichaam te ondersteunen, gebruikt je de formules voor lymfedrainage om verstopte lymfe te laten circuleren, en de formules voor nieren en blaas om de eliminatie van lymfe uit het lichaam te bevorderen.

3 op voorraad



Share

Inhoud

Kidney Thee, Kidneys & Bladder Restore, Kidneys & Bladder Hydrate Tinctuur, Kidneys & Bladder Restore Tinctuur, Kidneys & Bladder Daily Capsules, Kidneys & Bladder Drain Capsules.
Alle kruiden in de formules zijn biologisch, in het wild gekweekt of bewust gecultiveerd.

Aanbevolen dosering

Ticturen algemeen: 2 pipetten 3 keer per dag.
Capsules algemeen: 2 capsules 3 keer per dag, samen met kruidenthee, water, of vruchtensap.

Houdbaarheid

Voor een langere houdbaarheid dienen poeders en losse theeën in de koelkast bewaard te worden.
Tincturen en capsules hoeven niet gekoeld bewaard te worden. Bewaar ze op een donkere plaats en uit het licht. De houdbaarheidsdatum op de fles is een standaard indicatie. Mits goed bewaard, kunnen deze producten ook lang na de houdbaarheidsdatum nog gebruikt worden.

Waarschuwingen en contra-indicaties

Kidney thee niet gebruiken tijdens de vroege zwangerschap.

Disclaimer: Deze producten dienen niet voor diagnose, behandeling, genezing of preventie van ziektes.
Extra informatie
Gewicht 1,1 kg